Μεντιλίμπαρ: «Εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές τους Ποντένσε, Ταρέμι» – Τι δήλωσε για τις ενοχλήσεις του Ζέλσον Ημερομηνία:
13/9/2025, 21:48 - Εμφανίσεις: 13
Ο Ολυμπιακός έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα με το 5-0 επί του Πανσερραϊκού και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στο πρώτο γκολ που «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα.
Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε επίσης με πολύ καλά λόγια για τους Ποντένσε, Ταρέμι που έκαναν ντεμπούτο με γκολ ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Ζέλσον Μαρτίνς.
Όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ: googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Για το ματς: Η αλήθεια είναι πως αρχίσαμε καλά, στα πρώτα 15 λεπτά.
Μετά κάναμε δύο λάθη και κινδυνεύσαμε.
Ο αντίπαλος ήρθε να μας απειλήσει.
Μετά το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερη δράση.
Μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους μπήκε το γκολ και άνοιξε τον δρόμο.
Για να βάλουμε 5 γκολ έγιναν πολλά.
Η ομάδα ένιωσε άνετα μετά το πρώτο γκολ».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Για τους Ποντένσε και Ταρέμι: «Μπήκαν όταν ο άνεμος ήταν ευνοϊκός.
Το σκορ ήταν 2-0, ο αντίπαλος είχε σχεδόν παραδοθεί.
Εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές τους και σχεδόν όλα όσα έκαναν τα έκαναν πολύ καλά».
Για τον Ζέλσον Μαρτίνς: «Δεν γνωρίζουμε ακόμα.
Ήταν ένα χτύπημα στο γόνατο.
Ήθελε να συνεχίσει, αλλά δεν μπορούσε.
Θα πρέπει να αναμένουμε τις εξετάσεις για να δούμε πώς είναι»....